Elektrische zitsta tafel Matrix Pro

Het lang stilzitten tijdens je werkdag ook zo beu ? Stijf op het einde van je werkdag ? Wil je verschillende gezondheidsrisico’s vermijden ? Dan is deze elektrisch zitsta tafel van Markant de ideale oplossing !  Van passief zittend werken naar actief staand werken in een vingerknip.

En dat tegen een leuke prijs. Wil je je werkplek ineens helemaal ergonomisch inrichten ? Profiteer dan van het speciale aanbod op de perfecte stoel voor een zitsta tafel, nl. de capsico puls

 449,00 898,00

 694,00 1,390,00  449,00 898,00* excl. BTW

*Basisprijs (zonder bijkomende opties)

Voeg opties toe

Beschrijving

Hoeveel uren per dag zit je tijdens het werken? Ongetwijfeld zoals de meeste van ons, te veel en te lang. Werk je ook 1, 2 of 3 dagen thuis ? Dan zit je misschien zelfs nog meer uren dan op kantoor want wanneer je in je flow zit, vliegen de uren vaak voorbij; zittend in dezelfde houding, die vaak niet goed is voor je lage rug en nek. Op het einde van de dag sta je op met een stijve nek en rugpijn.
Wil je dit vermijden ? Dan is de Matrix Pro van Markant dé oplossing.

De elektrische zit/sta tafel Matrix Pro is een werkplek die uitnodigt om af te wissel van houding : van passief zittend naar actief staand werken. Wisselwerken bij uitstek. Net wat je nodig hebt om je fit en goed te voelen.

Kenmerken :

*afmetingen tafelblad : 140 x 80cm; voldoende groot om al je materiaal op te plaatsen en niet te groot om een hele ruimte in te nemen
*kleur tafelblad : driftwood (zie foto)
*kleur frame : wit
*display : standaard hoger -lager
Wil je graag je scherm(en) op een juiste hoogte plaatsen, makkelijk naar je toe trekken om iets te tonen aan bv. je collega of verder naar achter zetten, op de juiste diepte dan kan dat allemaal dmv de flexibele, dubbele extensie van de flatscreenarm Archer . Een buitenkans : normale prijs 215,00 euro , nu stockverkoop 45,00 euro.  Je ontvangt een nieuw exemplaar, niet de gebruikte monitorarm  van op de foto.
Wil je graag de kabels van je laptop/pc etc. mooi wegwerken, dan kan dit snel en budgetvriendelijk met de kabelgolf (twee per set).
Wil je je werkplek helemaal optimaliseren; kies dan ook ineens de perfecte stoel voor deze elektrische zitsta tafel : de capisco puls.
De capisco puls 8020 frame wit schalen wit is een stoel die een tijd in de showroom heeft gestaan en als demostoel heeft gediend. De hoes op de zitting is nieuw, stof Mainline Flax van Camira (prijsgroep 3). De stoel nieuw komt op 696,00 euro. Wanneer u de tafel aankoopt, kan je profiteren van een speciale prijs voor de capisco puls (outlet mode van op de foto), nl. 449,00 euro.
Gebruikt als showroommodel, vernieuwing van de showroommodellen, vandaar naar de outlet. Werkt nog perfect.
Normale prijs : 694,00 euro nu speciale outletprijs : 449,00 euro.
Vervolledig je werkplek met de capisco puls (ze foto) : 449,00 euro.
Een hele ergonomische, actieve werkplek voor 898,00 euro !
Van beide is er maar één exemplaar beschikbaar.
De tafel kan uitgetest en bekeken worden in het magazijn in Kontich; op afspraak. Je kan de tafel ineens meenemen of bij je thuis laten leveren (mits een transportkost). Bij thuislevering wordt de tafel en stoel perfect op elkaar afgestemd zodat je in optimale omstandigheden kan werken. Zowel zittend als staand.

Anderen kochten ook