Over

Laten we kennismaken

Ik ben Linda Deijnckens. Ik ben het centrale aanspreekpunt bij vragen, en kom graag bij jou langs op locatie om de status van je werkplek onder de loep te nemen. 

Bedrijven geholpen
+ 0
Jaar ervaring
+ 0
Workshops gegeven
+ 0

Wat ik voor jou kan betekenen

Concreet kan je bij mij terecht voor advies op maat wat betreft ergonomie op de werkvloer, zowel op kantoor als in productieomgevingen.

Ook je thuiswerkplek neem ik graag onder de loep. Structureel telewerk is nu meer dan ooit aan een opmars bezig. Van thuis uit werken wordt ongetwijfeld de nieuwe norm. 

Aansluitend hierop, bied ik via mijn webshop een geselecteerd gamma ergonomische producten en kantoormeubilair aan: functioneel, kwaliteitsvol, duurzaam & innovatief. 

Waarom investeren in ergonomie op de werkvloer?

Een gezonde werkplek draagt bij tot een hoger comfort, en resulteert in een gemotiveerde werknemer. Als ergonomisch deskundige begeleid ik met plezier werknemers en bedrijven bij dit proces. 

Het resultaat hiervan: gezonde, fitte werknemers en aldus een maximale werknemerstevredenheid. Het ideale recept voor een verhoogde productiviteit en een sterke loyaliteit.

"Ik ben een self-made expert die vanuit eigen behoefte in deze sector is terechtgekomen."

Hoe het ooit begonnen is

Ik studeerde in 1989 af als licentiate in de Geschiedenis, met een specialisatie in kunst & cultuurbeleid. Een boeiende opleiding. Snel hierna kreeg ik een interessante job te pakken in een kunstgalerij. 

Enkele jaren later organiseerde ik mee antiek & brocantebeurzen en doorkruiste ik heel België. Spijtig genoeg werd ik op de autostrade aangereden met een ernstige whiplash als gevolg. De lichamelijke klachten waar ik op dat moment mee kampte, lieten zich ook voelen op de werkvloer. 

Ik ben toen zelf op zoek gegaan naar oplossingen; in het begin om zelf minder klachten en pijn te voelen. Via een rugschool en o.a. De Gezonde Zaak ontdekte ik hoe belangrijk een goede houding en bewegen is. Ik raakte gefascineerd en volgde verschillende opleidingen ergonomie.  

Ik besloot om mijn professioneel leven een heel andere wending te geven en maakte de stap naar het zelfstandig ondernemerschap; de start van Ergo Comfort. Ondertussen heb ik al heel wat personen, organisaties en bedrijven kunnen helpen.

"Mijn doel? Mensen helpen om op zo’n comfortabel mogelijke manier te werken, zodat klachten voorkomen kunnen worden. Ik weet als geen ander welke invloed lichamelijke klachten kunnen hebben op je welbevinden en op je productiviteit."

Hoe ik het verschil maak

Persoonlijke aanpak

Bij ErgoShop staan persoonlijke begeleiding en service centraal. Ik zit graag eerst individueel even met jou samen om te sparren over de situatie.

Praktische ingesteldheid

Geen moeilijke buzzwords, of onbegrijpbare vakjargon. Gezien ik uit eigen motivatie de kneepjes van het vak heb aangeleerd, streef ik naar een no-nonsense aanpak.

Up-to-date kennis

Je bent nooit te oud om bij te leren. Om mijn honger naar kennis te stillen, woon ik op regelmatige basis verschillende beurzen en studiedagen bij in binnen-en buitenland.

Partner-in-crime

Ik denk proactief mee over het totale plaatje en zoek mee naar ergonomische oplossingen. Onze samenwerking steunt op tweerichtingsverkeer en professioneel advies.

Wil je graag kennismaken?

Contacteer me via: