Veelgestelde vragen

Algemeen

Bij Ergo Comfort kan een product zonder boete of opgave van motief binnen de 14 dagen na ontvangst geruild of geretourneerd worden, volgens het herroepingsrecht. Het product moet compleet, ongebruikt en in de oorspronkelijke en onbeschadigde verpakking zitten. Producten die beschadigd, onvolledig of gebruikt zijn, komen niet in aanmerking voor ruil of restitutie. Het terugsturen of retourneren gebeurt op kosten van de koper.

In 5 eenvoudige stappen wordt je begeleid tijdens het aankopen van het product dat je wenst te kopen. Mocht je nog vragen hebben, dan kan je steeds een mail sturen naar info@ergo-comfort.be of contact opnemen met onze klantendienst via 0495 43 05 47.

Betalingen

De klant kan online betalen via betaalkaarten VISA, MasterCard of via een overschrijving op het bankrekeningnummer van Ergo Comfort nl. ING Bank 320-0209101-39 (IBAN BE13 3200 2091 0139 BIC BBRUBEBB) met vermelding van het bestelbonnummer.

Vanuit Nederland betaal je veilig via iDeal.

Je betaalt altijd veilig. Dit wordt verzekerd door de samenwerking met Mollie. 

Leveringen

Al de paketten worden goed verpakt opgestuurd door bpost of DPD.

Je ontvangt een track & trace zodat je het pakket zelf op de voet kan volgen.
In België wordt er gratis geleverd vanaf 250,00 euro exc. 21% btw. Voor een bedrag daaronder, wordt 5,00 euro aangerekend. Voor grote en zwaardere paketten zoals bv. Click Rocking Chair wordt er een deel van de transportkost aangerekend maar er is steeds de optie om het pakket zelf te komen ophalen, uiteraard dan zonder kost. Dit wordt steeds duidelijk aangegeven bij “transport”, de keuze maak je zelf.

Er wordt voor sommige producten bv. elektrische zit/sta tafels ook een montageservice aangeboden; ook dit wordt duidelijk gecommuniceerd en ook hier is de keuze aan jou.

En heb je thuis graag naast de levering en de montage ook persoonlijke zitinstructies en houdingsadvies, selecteer dan de Full Option, zo rendeert uw investering in een ergonomische werkplek ten volle.

Voor Europa: transportkosten 8,00 euro.

Zodra de betaling op het bankrekeningnummer van Ergo Comfort bvba is toegekomen wordt de bestelling opgestuurd. Normaal gezien binnen de 5 werkdagen of de afgesproken leveringstermijn.

Bij levering en/of montage van een stoel of werktafel wordt de juiste leveringsmoment op voorhand gecommuniceerd via mail of telefoon.

Wanneer de melding “in the box” bij het product staat, dan wordt het product bv. stoel, niet gemonteerd in een doos geleverd. Je zorgt zelf voor de montage. Hierdoor krijg je een scherpe prijs. Had je graag je stoel/bureau gemonteerd ontvangen en zitinstructies gekregen zodat je direct ergonomisch kan werken? Dan kan je gebruik maken van het advies en de service van Ergo Comfort. Je neemt contact op met de klantendienst of stuur je een mail naar info@ergo-comfort.be. Wij helpen je graag verder.

Heb je nog een andere vraag?