Experience Space

Geloof je niet in woorden, maar in daden? Kom dan gerust persoonlijk onze ergonomische toestellen eens uittesten.

1. De meerwaarde van ergonomie op de werkvloer

Nog niet helemaal overtuigd van de kracht van ergonomie op de werkvloer? Sluit dan vrijblijvend aan bij een infosessie – gegeven door experts – die toelicht waarom het belangrijk is om te investeren in ergonomisch materiaal. Je zal snel merken dat een gezonde, comfortabele werkomgeving zich vertaalt in betere resultaten en fittere medewerkers.

2. Ontdek onze ergonomische oplossingen

Ben je inmiddels overtuigd van de meerwaarde van ergonomie op de werkvloer? Dan duiken we samen in de wereld van ergonomische materialen. Van laptophouders tot deskbikes. Voor elk bureaumeubel bestaat er een ergonomische variant. 

3. Beleef onze ergonomische oplossingen

Vraag je jezelf af of staand werken wel aangenaam is? Is het wel de moeite om je bureaustoel in te ruilen voor een deskbike? Wat is actief zitten ? Stuk voor stuk zijn dit terechte vragen, die je het best kan beantwoorden door het zelf te ervaren in onze Experience Space. Ben je overtuigd? Dan begeleiden we jou graag bij jouw aankoopbeslissing.

4. Persoonlijke aankoopbegeleiding

Heel wat ergonomische materialen, van kantoorstoelen, deskbikes tot zitstabureaus, zijn in veel verschillende varianten verkrijgbaar. Dit maakt het vaak moeilijk om tot een aankoopbeslissing te komen. Om onze klanten een persoonlijke winkelervaring te kunnen aanbieden, investeerden we in een Experience Space.

Meer bewegen tijdens de werkdag

Langdurig zittend werk is slecht voor de gezondheid (zowel fysiek als mentaal), en dus ook voor de productiviteit. 

Ons voorstel? Gooi je werkdag eens om, kom een dag werken in onze Experience Space, en ervaar zélf het effect van activity-based werken. Volledig gratis en vrijblijvend. Het enige dat je hoeft te doen, is een afspraak maken.

Praktische afspraken

Onze Experience Space situeert zich in Antwerpen-Noord, op wandelafstand van het Centraal Station. Je vindt ons terug op de eerste verdieping van het pakhuis bij House Of Innovation. 

Gezien de huidige omstandigheden, is onze Experience Space enkel toegankelijk op afspraak. Op die manier zijn we volledig COVID-proof, en kunnen we voldoende tijd voor je vrijmaken. Een afspraak maken kan je hieronder doen.

Ontdek onze Experience Space

Interesse in een bezoek?

Contacteer me via: