Back app 2.0

Met de Back App zit je niet alleen goed, je rugspieren worden tegelijkertjid getraind ! Maw de Back app is goed voor je gezondheid.

De Back App Office is het originele model waarbij uw voeten op een voetring rusten die gevuld is met een zacht dempend materiaal. De zitpositie met de actieve zithouding garandeert een heerlijke zitervaring.

Door de aparte vorm van de zitting staan uw heupen in een open en ontspannen positie, hierdoor neemt uw wervelkolom automatisch de natuurlijke S-vorm aan. In deze positie belast u uw rug in zittende houding het minst en blijven uw wervels en tussenwervelschijven in optimale conditie, zo heeft u de minste kans op blessures.

Met de Back App traint u de spieren die de ruggengraat ondersteunen. De actieve zitpositie op de Back App komt omdat de spieren die uw wervelkolom ondersteunen, voortdurend moeten werken om u in evenwicht te houden.

Blijf de hele dag in beweging door te balanceren op de verstelbare magische bal. Dit instructiefilmpje legt je eenvoudig uit hoe je de back app correct moet gebruiken. 

Op een BackApp zit u hoger dan op een normale bureaustoel. Dit wordt deels veroorzaakt doordat u uw voeten op de ring plaatst, maar voornamelijk omdat uw rug recht is en de hoek met uw heupen meer dan 90° is.
Bij een te lage tafel buigt u uw nek en dit heeft een negatief effect op uw zithouding. Bij gebruik van een BackApp is een in hoogte verstelbare tafel dus noodzakelijk. Maw ideaal in combinatie met een zit/sta tafel. 

Standaard is de Back app verkrijgbaar met een zilveren frame, zitting in Nordic Wool zwart en een rode bal. Voor andere uitvoeringen neem je gewoon contact met ons op.

De gegoten voetster van de Back App 2.0 is gemaakt van gerecycled aluminium, ca. 300 Coca Cola blikjes zijn in de voetster verwerkt.

Lees andere artikels