Stel zelf uw thuiswerkplek samen via de webwinkel van Ergo Comfort

Ergo Comfort is uw professionele partner op het gebied van ergonomie, zowel in de kantoor- als in de productieomgeving. De up to date kennis zorgt ervoor dat Ergo Comfort u steeds de meest innovatieve hulpmiddelen en nieuwe inzichten kan verschaffen. Ergo Comfort begeleidt u bij het inrichten van gezonde en efficiënte werkplekken zodat uw medewerkers zich volledig kunnen toeleggen op uw core business.

Alles rondom ons verandert en evolueert. E-commerce heeft zijn intrede gedaan, niet alleen in de particuliere markt maar ook in het bedrijfsleven.

Ook de werkomstandigheden- en omgevingen veranderen voortdurend. HNW, Het Nieuwe Werken, de verzamelnaam voor nieuwe manieren van werken die mogelijk gemaakt worden door de huidige informatie- en communicatietechnologie. Meer en meer werknemers werken enkele dagen thuis, in co-workingplekken, satelietkantoren etc. WorkLife balance, vergrijzing, langer werken, duurzaam personeelsbeleid : het worden de uitdagingen van de toekomst.

Ergo Comfort speelt hierop in door een uitgekiend kwalitatief hoogstaand gamma van ergonomische producten aan u voor te stellen. Van een tablet- en laptopset tot een volledige thuiswerkplek.

U kan genieten van de speciale prijzen van de voorgestelde bundels/sets om uw eigen thuiskantoor in te richten.

Ergonomisch verantwoord, milieuvriendelijk, compleet, aangenaam, functioneel, duurzaam, comfortabel, mooi, milieuvriendelijk, cradle to cradle, innovatief,correcte levering en service.

Wij gaan voor u op zoek naar gebruiksvriendelijke voorwerpen die uw leven comfortabeler maken.

Voor de vaste werkplek, de thuiswerkplek, flexkantoor, mobiele nomad …. bij de Ergoshop vindt u de tools die u nodig hebt. ?? Vergeet niet te kijken bij de koopjescorner!

Lees andere artikels